Zumiki module filtersystemen

Het nieuwe Zumiki module filtersysteem valt op door zijn enorme inhoud (825 liter), hoogwaardige afwerking en eenvoudige installatie. Door het modulaire systeem kunt u elke filterinstallatie aan uw behoeften aanpassen.
Of het nu gaat om een koivijver of een grote zwemvijver, wij bieden de oplossing op maat voor helder en gezond water. De Zumiki filtermodules zijn gemakkelijk en eenvoudig te reinigen door de vuilaflaat op de bodem.

De compacte Zumiki modules bieden u de mogelijkheid om aan alle vijvergroottes en eisen te voldoen. Hierdoor heeft u altijd een filter naar wens, maar maakt ook het gebruik voor u heel gemakkelijk! Doordat een vijver niet altijd hetzelfde blijft, veranderen ook de eisen die aan de filtertechniek worden gesteld. Door groeiende vissen, een nieuw visbestand of een uitbreiding van het oppervlak/volume, bereiken normale filtersystemen al snel hun grens. Het Zumiki module filtersysteem groeit mee, er kunnen te allen tijde meer modules in het bestaande filtersysteem geïntegreerd worden. De Zumiki's hebben een zeer grote doorstroming tot maximaal 30.000 liter per uur! Ze worden compleet met bijpassende deksel en vuilaflaat geleverd met maar liefst 5 jaar garantie op deze monsters!

 

 • -24%

  Zumiki filtermodule exclusief filtermateriaal
  Zumiki filtermodule exclusief filtermateriaal

  Geschikt voor zwemvijvers! De Zumiki is een topkwaliteit filtersysteem dat werkt door het upflow principe. Makkelijk en snel te reinigen en zeer veel biologische capaciteit.

  Type: Zumiki
  Max doorstroming: 30.000 liter per…

  € 699,00 € 529,00
 • -24%

  Zumiki filtermodule met borstels
  Zumiki filtermodule met borstels

  Zumiki compleet geleverd met schuifkraan, deksel en een degelijk rooster. De borstels zijn er voor het grove vuil die zodat deze als eerste wordt weggefilterd.

  Type: Zumiki met borstels
  Max doorstroming: 30.000 liter per…

  € 879,00 € 669,00
 • -19%

  Zumiki filtermodule met biotubes + foam
  Zumiki filtermodule met biotubes + foam

  Zumiki compleet geleverd met schuifkraan, deksel en een degelijk rooster!
  Bezorgen van deze filters is natuurlijk gewoon mogelijk!

  Type: Zumiki met Biotubes en filterfoam
  Max doorstroming: 30.000 liter per uur
  Afmeting:…

  € 799,00 € 649,00
© 2007 - 2020 G&D Koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren