Eiwitafschuimer

Een eiwitafschuimer voor de vijver is een combinatie van 2 filtertypes die elkaar enorm versterken, namelijk een trickelfilter (ook wel druppelfilter genoemt) en het bekende biologische filter.
De beste eigenschap van een eiwitafschuimer is zijn filterrange enorm groot is, de eiwitafschuimer filtert kleurstoffen uit uw vijverwater, maar ook vuil, mineralen en algen binden zich aan het schuim,
hierdoor worden deze dus ook eenvoudig uit het vijverwater gefilterd, het resultaat is hierdoor dus prachtig helder vijverwater zonder kleuring.
Ook zal uw vijverwater geurloos worden, vies schuim dat bovenop de vijver drijft zal binnen mum van tijd verdwenen zijn met een eiwitafschuimer.

Boven in de eiwitafschuimer zit een luchtinlaat waar lucht wordt gemengt met vijverwater.
Vervolgens valt het water naar beneden door een speciaal biofiltermedia met zeer veel openingen.
Het water wordt hierdoor zeer vaak ''gebroken'', hierdoor hecht zich zeer veel zuurstof aan het water en zal het water gaan schuimen.
In de eiwitafschuimer wordt het schuim dat zicht onstaat eenvoudig afgevangen en verwijderd via de vuilaflaat.
Het water dat terugstroomt is super gezond en zuurstofrijk! U zult het direct merken aan de vijverbiologie en aan uw vijvervissen!

  • Osaka Eiwitafschuimer ''Turbo''
    Osaka Eiwitafschuimer ''Turbo''

    De nieuwe versie van Osaka Eiwitafschuimer ''turbo'' beschikt over een revolutionaire gepatenteerde afschuimkop met een kern van RVS.
    Het gebruik van dit materiaal veroorzaakt niet alleen een veel hogere en betere verwijdering van…

    € 299,00
© 2007 - 2024 G&D Koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel