Vijverfilter

Opzoek naar een goed vijverfilter? G&D koi heeft de beste soorten vijverfilters voor u geselecteerd! Wij hebben filters van onder andere de merken Superfish, Osaka, Hozelock, Velda en Aquaking. Het is belangrijk te bekijken wat voor type vijverfilter u nodig hebt: een meerkamerfilter, beadfilter, doorstroomfilter of een drukfilter.

Een meerkamerfilter bestaat uit meerdere compartimenten en wordt veelal bij grote en koivijvers gebruikt. Een beadfilter is een compacte koivijverfilter met veel capaciteit. 

Een doorstroomfilter wordt vaak als vijverfilter gebruikt bij vijvers met goudvissen en windes. Het drukfilter is een onderhoudsarm vijverfilter voor vijvers met goudvissen en windes.

Met het drukfilter kunt u het water ook omhoog laten stromen naar bijvoorbeeld een waterval. De deksel van het drukfilter wordt namelijk geheel afgesloten met een rubber ring.

Het is altijd aan te raden om een vijverfilter met voldoende capaciteit te kopen, dit scheelt in onderhoud en zorgt voor een heldere vijver het gehele jaar door. Ook indien het lang warm is (zomerweer) zult u hierdoor een schone en heldere vijver behouden door het gebruik van uw vijverfilter!

© 2007 - 2024 G&D Koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel