Osaka PF+ Drukfilter

De Osaka PF+ serie is een nieuwe zeer geavenceerde lijn met drukfilters van hoogwaardige materialen zodat uw vijver mooi helder blijft. ​In de drukfilters zit een 36 of 55watt UVC lamp ingebouwd om de algen direct te doden zodra ze het vijverfilter binnenkomen. ​Osaka heeft 3 modellen ontwikkeld, de Osaka PF+ 20.000, Osaka PF+ 30.000 en de Osaka PF+ 50.000. Deze vijverfilters zijn allemaal uitgevoerd met een eenvoudige schoonmaakhendel, hierdoor hoeft het filter niet bij het onderhoud geopend te worden en kunt u hem snel en eenvoudig tussendoor reinigen! Dit voorkomt dat u zelf vies wordt.

Wanneer u hebt besloten een drukfilter aan te schaffen is het belangrijk om te weten welke u nodig hebt. Voor helder water is het belangrijk niet boven de aangegeven capaciteit te gaan voor de betreffende soort vijver die u hebt.
De Osaka PF+ Serie is geschikt voor plantenvijvers, siervisvijvers, visvijvers en koivijvers. 

Het vijverfilter is makkelijk te installeren en zit kant en klaar in de doos, slangen aansluiten en klaar bent u. Model PF+20.000 heeft een 36watt uvc unit en model PF+ 30.000 en PF+ 50.000 een 55watt uvc filter. ​Hierdoor heeft u overcapaciteit met uvc licht en zult u 100% zeker het jaar rond kunnen genieten van een heldere vijver. De Osaka PF+ drukfilters zijn zowel onder als boven de waterspiegel te monteren, ook kunnen ze op een waterval worden aangesloten.

Wilt u een persoonlijk advies welk Osaka PF+ drukfilter het beste bij uw vijver past? Neem dan contact op met ons.

© 2007 - 2020 G&D Koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren