Visvoer / Koivoer

Diverse merken visvoer / koivoer tegen scherpe prijzen. Altijd voordelig bij G&D Koi. 
Top merken zoals Osaka en House of Kata. Ook hebben wij een uitstenede kwaliteit huismerk koivoer. Dit is een zeer voordelig visvoer / koivoer van hoge kwaliteit. 
Ook hebben we wat speciale soorten koivoer / visvoer zoals Koisnacks, zijderubsen en natuurlijk garnalen.

Een goed koivoer / visvoer is voor uw vissen van belang, zowel voor een mooie heldere kleur als voor een goeie groei en ontwikkeling. Koi hebben geen maag en zijn daarom altijd op zoek naar koivoer. Wilt u uw Koi extra snel laten groeien adviseren wij een voermachine die meerdere malen per dag uw vissen koivoer voert. 

ALs u uw vissen voert dient u altijd rekening te houden met de temperatuur.
- In de winter voert u een lichtverteerbaar Koivoer, bijv. een House of kata Wheatgerm of de Osaka Premium Koi Food Daily.
- In het voorjaar en najaar voert u een koivoer met extra vitamines en die goed voor de groei en kleur is zoals Osaka Premium koifood Grower of Color of House of Kata Basic Maintenance.
- In de zomer voert u een koivoer gericht op de kleurverbetering en groei zoals Osaka Premium koifood Grower of Color of House of Kata Royal mix.

Natuurlijk zijn er veel meer soorten Koivoer / visvoer elk met hun specifieke voedingswaarden en specilistmes, bij vragen of speciale wensen kunt u ons altijd bellen!

© 2007 - 2024 G&D Koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel