UVC Lamp

Op zoek naar een passende uvc lamp of uv lamp.
G&D Koi heeft een ruime selectie uvc filters voor u gemaakt zodat u altijd de juiste uvc lamp of uv lamp kiest!
Een uvc lamp / uv lamp maakt een einde aan groen water. Een UV-C Lamp wordt ook vaak een UV vijver lamp genoemd en gaat ongeveer 10 tot 12 maanden mee. 
Het is belangrijk dat deze in goede staat verkeert en dient elk seizoen vernieuwd te worden, anders brand de uv lamp wel, maar dood hij geen algen meer!
Dit komt omdat de uv lamp geen uv licht meer afgeeft, dit uv licht dood de algen in uw water. Hierdoor kan het voorkomen dat uw lamp brand en u toch groen vijverwater heeft.
Een uvc lamp / uv lamp vervangen is vaak vrij eenvoudig, losse uvc lampen / uv lampen zijn bij ons ook te verkrijgen.

Door gebruik van goede UV lamp te maken en deze ieder jaar vervangt blijft uw vijverwater kraak helder. Naast mooi schoon vijverwater voorkom je met een goede uvc lamp ook dat er geen onnodig onderhoud aan de vijver gepleegd hoeft te worden.Zo kunt u nog meer van uw vijver genieten!

Zorg er bij het vervangen van een UV lamp in uw vijver altijd voor dat u de stekker van het uvc filter uit het stopcontact heeft. Ook is het verstandig in UVC filter het kwartsglas goed schoon te maken (dit is de glazenbuis die de uv lamo scheid van het water). 
Wij leveren voor alle merken uvc units de benodigde uvc lampen / uv lampen in ieder gewenst wattage. Zowel T5, T8, PL, TL en Amalgaam lampen.

Wilt u hulp bij het bestellen van de juiste UVC lamp? Wij geven u graag advies!

© 2007 - 2023 G&D Koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel